Analys och statistik

Google Analytics

Även om du tror att du är en expert på Google Analytics så skrapar du förmodligen bara på ytan. Vi strukturerar och implementerar en analytisk specifikation som innehåller alla händelser, mål och krokar som krävs för korrekt spårning. Få de anpassade rapporter, instrumentpaneler och statistik som du behöver för att driva en lönsam verksamhet.

Google Tag Manager

Undvik försenade analysprojekt och få starkare kontroll över dina kanaler, konverteringar, marknadsintegrationer och optimering. Uppdatera gamla taggar snabbt och sätt in en ny applikation eller kampanj med några få klick.

Funnelytics

Med Funnelytics kan du säga adjö till förvirrande skisser. Vi kartlägger din säljtratt med en visuell och intuitiv canvas och tittar sedan på trafikflödet genom din säljtratt för att bestämma de mest lönsamma vägarna.

Klipfolio

Vi använder Klipfolio för att ansluta till vilken datakälla som helst, skapa insiktsfulla datavisualiseringar som enkelt kan delas när och där det behövs. Oavsett om du behöver instrumentbrädor, stillbildsmeddelanden, PDF-rapporter, TV-datatavlor eller mobil övervakning så löser vi det.

Amplitude

Dyk djupare ned i användarnas beteende så att du kan bygga bästa möjliga produkt. Amplitude har den bästa spårningen över enheter som vi någonsin sett. Du kommer upptäcka beteenden som driver förvärv, ökar engagemanget och gör att era intäkter ökar.

Vår analysprocess

1. Identifierar KPI: er

Vi tar in de mätvärden som är viktiga för ditt företag och slänger ut det som inte är relevant.

2. Plattformsspecifikation och dokumentation

Vi använder vår egenutvecklade specifikationsguide för att analysera och kartlägga hela plattformens prestanda.

3. Guidad implementering och teknisk support

Vi ser till att alla nyckelpersoner får den information de behöver och kan använda den.

4. Samla in data och skapa insikter

Robusta rapporter, dataanalys och insikter om dina största frågor. Med andra ord hjälper vi till med att driva ert företag framåt.

Stora Åvägen 21

436 34 Askim


© Copyright 2019-2020 | Responsewave Media Group | Alla rättigheter.

>