Automatisering

Marknadsföring och försäljning

Alla vägar leder till Rom och rätt information leder till intäkter. Vi ansluter din programvara för marknadsföring och försäljning så att du faktiskt vet var dina intäkter kommer från och varför. Vår erfarenhet av automatisering innebär att vi inte bara rekommenderar en lösning och är nöjda med det. Vi ser till att all data är integrerad, tjänsterna fungerar sömlöst och att du får de svar du behöver.

E-post automation och kundbearbetning

När vi har optimerat för att få fler kunder tar vi hand om nya leads med e-post automation. Vi skapar arbetsflöden för att automatiskt konvertera prospekt till kunder Och bara för att ni genomförde försäljningen betyder det inte att automatiseringen slutar. Vi hjälper er att identifiera hur ni kan omvandla kunder till ambassadörer med rätt kunduppföljningsprogram.

Leadsoptimering och e-postuppfångning

Varje företag vill ha fler leads och vi kan hjälpa er med det. Vi väljer de bästa marknadsföringsverktygen för ert team, och använder ett datadrivet tillvägagångssätt för att öka konverteringen.

Din nya digitala marknadschef

Vi kan i en övergångsperiod operera som er digitala marknadschef. Vi vet vad som måste göras för att växa ditt företag och hur ni ska hantera ett team för att få till det snabbt. Med en datadriven strategi kommer vi hjälpa er att bygga och övervaka ditt nya marknadsföringsprogram så att det skapar hållbar tillväxt.

Vår process

Analysera data

Dataanalys gör det möjligt för oss att hitta dina specifika tillväxtmöjligheter.

Automatisering strategi

Vi skapar en strategi baserat på data, uppdelad taktiskt.

Värdeprioritering

Vi prioriterar de projekt och taktiker som ger dig mest intäkter på kortast tid.

Utförande

Vårt team arbetar med er för att integrera. Detta säkerställer korrekt utförande samtidigt som ert team utbildas. 

Stora Åvägen 21

436 34 Askim


© Copyright 2019-2020 | Responsewave Media Group | Alla rättigheter.

>