Leadsoptimering

Optimering av er säljtratt

Er säljtratt fungerar förmodligen inte lika bra som den skulle kunna göra. Låt oss hjälpa er med vår datadrivna strategi. Vi borrar in i de olika stadierna i din säljtratt, identifierar luckor och hittar möjligheter. Resultatet blir att ni konverterar fler leads, får fler kunder och ökar deras livstidsvärde.

Optimering av er landningssida

Få fler leads med samma trafik och minska dina anskaffningskostnader med en fantastisk landningssida. Rätt tester kan skapa fantastiska resultat, och det är där vi kommer in. Vi jobbar fortlöpande med att optimera era landningssidor.

A/B tester

Få insikt i vad dina användare gör. Våra testmetoder gör det möjligt för oss att snabbt tolka data, utveckla de bästa testerna att köra och sedan implementera dem snabbt. Andra företag visar dig kalkylblad; vi visar dig resultat.

Optimering av hemsidan

Vet du vad som är dyrt? Omdesign av en hel webbplats.  Vet du vad som är effektivt? Att få din nuvarande hemsida att prestera bättre. Ni behöver inte spendera 10 eller 100 -tusentals kronor och flera månader på en ny webbplats. Ta kontakt med oss så ska vi tala om vad du behöver göra först.

Vår process

Samlar data

Värmekartor, inspelningar och användarflöden ger en tydlig bild av hur besökare använder din webbplats.

Skapar insikter

Vårt team analyserar data för att bygga djup insikt i var din tratt tjänar - eller läcker - pengar.

Tester

Vi ignorerar inte din tratt efter lanseringen. Vi fortsätter att testa och ser till att konverteringsgraden förblir optimal.

Stora Åvägen 21

436 34 Askim


© Copyright 2019-2020 | Responsewave Media Group | Alla rättigheter.

>